CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TÜRK METAL SENDİKASI'NA ZİYARET

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TÜRK METAL SENDİKASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ’ı ziyarette bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın,Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ’a ziyarette bulunurken, bir süre önce hayatını kaybeden eski genel başkan Pevrul Kavlak için de taziyede bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Başkan Altundağ’a ziyareti sırasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol eşlik etti. 

Ziyaretten çok memnun kaldığını dile getiren Başkan Altundağ nazik ziyaretlerinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a, Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’a, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’a ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol’a da teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretinde hem yeni başkan olan Altundağ'ı tebrik etti hem de bir önceki başkan olan merhum Pevrul Kavlak için de taziye dileklerinde bulundu.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK