DİŞ SAĞLIĞINI YERİNDE ÖĞRENDİLER

DİŞ SAĞLIĞINI YERİNDE ÖĞRENDİLER

Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirip incelemelerde bulundu.

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisi anaokulu öğrencileri, ağız ve diş sağlığı haftası dolayısıyla Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirip incelemelerde bulundu. 

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisi öğretmenleri eşliğinde gerçekleşen ziyarette öğrencilere Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekim Yardımcısı Caner Akyol, hastane hakkında sunum yaparak bilgi verirken yapılan işlemleri tek tek anlattı. 
Yapılan bilgilendirmede Başhekim Yardımcısı Caner Akyol, çocukların sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmalarının, ağız ve diş temizliğine önem vermelerinin önemi vurgularken diş röntgeni, kanal tedavisi ve dolgu çalışmaları işlemlerini çocukların korkmadan yaptırabileceği şekilde anlatımını yaptı. 
Ziyaret Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin gezilmesi ile sona erdi. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: SAĞLIĞINI YERİNDE ÖĞRENDİLER
Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI