DUMANDAN ETKİLENEN GÜVERCİNİ İTFAİYE ERİ KURTARDI

DUMANDAN ETKİLENEN GÜVERCİNİ İTFAİYE ERİ KURTARDI

İşyerinde çıkan yangında mahsur kalan sevimli güvercin, itfaiye eri Mutlu İbiş’in dikkati sayesinde kurtuldu.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir işyerinde çıkan yangında mahsur kalan sevimli güvercin, itfaiye eri Mutlu İbiş’in dikkati sayesinde sağ kurtarıldı.
Muhittin Mahallesi eski itfaiye ışıklar mevkiindeki bir kafeteryada açık unutulan fritöz makinesi yangına neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, mutfakta çıkan küçük çaplı yangını söndürdü. Paniğe neden olan yangında, fritözün yanı sıra bir kaç mutfak malzemesi zarar gördü.
DUMANDAN ETKİLENEN GÜVERCİN SAĞ KURTARILDI
Dumanların arasında mahsur kalan bir güvercin de itfaiye eri Mutlu İbiş tarafından sağ kurtarıldı. Güvercine şefkat gösteren itfaiye ekibi, hayvana su içirerek, üzerindeki baygınlığı atmasını sağladı.


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI