ESKİ SEVGİLİSİNİ 30 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRMÜŞTÜ, MAHKEMEDE ’PİŞMANIM’ DEDİ

ESKİ SEVGİLİSİNİ 30 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRMÜŞTÜ, MAHKEMEDE ’PİŞMANIM’ DEDİ

Gülden Coni’yi 30 bıçak darbesiyle öldürülen 15 yaşındaki zanlı ilk mahkemede ’pişmanım’ dedi.

Edirne’de 16 yaşındaki eski sevgilisi Gülden Coni’yi 30 bıçak darbesiyle öldürülen 15 yaşındaki zanlı ilk mahkemede ’pişmanım’ dedi. 

Edirne’de 5 Nisan 2025’te buluştuğu okulun bahçesinde eski sevgilisi Gülden Coni’yi 30 bıçak darbesiyle öldürülen 15 yaşındaki zanlının yargılanmasına başlandı. 
Edirne 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık bulunduğu cezaevinden SEGBİS bağlantısıyla katıldı. 
Sanık, savunmasında pişman olduğunu belirterek, olaydan önce ve sonra yaşananları anlattı. Mahkeme heyeti, kısa bir aranın ardından duruşmayı ileri bir tarihe erteleme kararı aldı. 
Duruşmanın ardından açıklamalarda bulunan Gülden Coni’nin annesi Zehra Coni ve Babası Sami Coni, acılarının çok büyük olduğunu belirterek, sanığın en ağır cezayı alması çağrısında bulundu. 
Ailenin avukatı Çağrı Muştu da, sanığın ifadelerinin çelişkili olduğunu ve tahrik altında yaptığını yönünde ifadeler verdiğini açıkladı. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI