HASTANE GİRİŞİ AMBULANSIN ÜZERİNE ÇÖKTÜ

HASTANE GİRİŞİ AMBULANSIN ÜZERİNE ÇÖKTÜ

Tekirdağ’da lodos fırtınasının şiddeti azalırken bu seferde kentte şiddetli yağışlar yaşanıyor.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesinin acilin girişindeki tavan fırtına ve şiddetli yağışlar sebebiyle ambulansın üzerine çöktü. 

Tekirdağ’da lodos fırtınasının şiddeti azalırken bu seferde kentte şiddetli yağışlar yaşanıyor. Fırtına ve yağış, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesinin acilini de vurdu. Acilin girişindeki tavan fırtına ve yağış sebebiyle o sırada alanda hasta için bekleyen bir ambulansın üzerine çöktü. 
Olayda herhangi bir can kaybı yada yaralanma olmayışı rahat bir nefes aldırırken, olay yeri hasta girişine kapatılarak şerit çekildi. Bölgeye çağrılan vincin yardımıyla tavan kaldırılarak altta kalan ambulansın kurtarılması sağlandı. Ambulansta maddi hasar meydana gelirken, acilin girişindeki tavanın onarımı için çalışma başlatılacak. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

KAPAKLI’NIN ÇINARLARINA DİJİTAL VEFA KÖPRÜSÜ PROJESİNİN PROTOKOLÜ İMZALANDI

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI’NDAN SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ UYARI

YILMAZ ARAT’TAN PROTOKOL ZİYARETLERİ

TÜGVA ÇERKEZKÖY’DE “ŞİİR, ŞAİR, ŞUUR” SÖYLEŞİSİ

ALBEZ’DEN BARO BAŞKANI GÜRCÜN’E “KARA KUTU” KİTABI