Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

HER KİTAP BİR DÜNYA PROJESİ

HER KİTAP BİR DÜNYA PROJESİ

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Her Kitap Bir Dünya projesi hayata geçirildi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilerek uygulanan ’Her Kitap Bir Dünya Projesi’ Çorlu Şehit Hamza Çavuş İlkokulu’nda uygulandı.
Çorlu’da eğitim öğretim veren kurumlar arasında yer alan Şehit Hamza Çavuş İlkokulu’nda Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.
Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında Doğan Cüceloğlu’nun “Var mısın?” adlı kitabı Çorlu Şehit Hamza Çavuş İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından okunarak değerlendirildi.
Proje sunumuna katılan Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan öğrenci ve öğretmenleri tebrik ettiler. Tekirdağ il milli eğitim müdürlüğü tarafından proje sunumunu yapan öğretmen ve öğrencilere teşekkür belgeleri verildi.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: KİTAP DÜNYA PROJESİ
Yorum Yazın

TEKİRDAĞLI TİYATROSEVERLER TİYATRO ATÖLYESİNDE BULUŞTU

AZİZ SANCAR ANADOLU LİSESİ KIZ VOLEYBOL TAKIMI İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

GENEL YAYIN YÖNETMENİ ALBEZ’DEN BAŞKAN ÇETİN’E ANLAMLI ZİYARET

DOĞA KOLEJİ ÇERKEZKÖY KAMPÜSÜ EĞİTİMDE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI İLE YÜZDE 100 BAŞARIYA YÜZDE 100 BURS FIRSATI