Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

KAPAKLI’DA KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

KAPAKLI’DA KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde Kültür Sanat etkinlikleri düzenlenecek.

Kapaklı Belediyesi tarafından Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında 18 Kasım–25 Aralık tarihleri arasında çocuk tiyatrosu, yetişkin tiyatrosu, söyleşi ve sergi programları gerçekleştirilecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikler yarın ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı çocuk tiyatro ile başlayacak.

KASIM AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Kültür Sanat etkinlikleri yarın ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı çocuk tiyatro ile başlayacak. Gösteri saat 13:00, 15:00 ve 17:00 olmak üzere üç ayrı seansta sahnelenecek. Etkinlikler 22 Kasım’da ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ tiyatro gösterisi ile devam edecek.

TİYATRO VE SÖYLEŞİLER OLACAK

25 Kasım tarihinde ise yazar Nilgün Bodur,  Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında söyleşi gerçekleştirecek. 30 Kasım tarihinde de, ünlü oyuncular Hakan Yılmaz ve Ebru Cündebeyoğlu’nun yer aldığı ‘Ölü’n Bizi Ayıra Dek’ adlı tiyatro gösterisi vatandaşları sahnelenecek.

ARALIK AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

Kültür Sanat etkinlikleri Aralık ayında da tüm hızıyla devam edecek. Kapaklı Belediyesi Emek Sepeti Üretim Atölyesi seramik kursiyerleri tarafından üretilen el emeği göz nuru ürünler 6-10 Aralık tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenecek. Etkinlikler 16 Aralık tarihinde sahnelenecek ‘Hamr’ adlı bağımlılıkla mücadele temalı tiyatro gösterisi ile devam edecek. Kültür Sanat etkinlikleri 25 Aralık’ta ‘Çirkin Ördek Yavrusu’ adlı çocuk tiyatrosu ile sona erecek.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Yorum Yazın

TEKİRDAĞLI TİYATROSEVERLER TİYATRO ATÖLYESİNDE BULUŞTU

AZİZ SANCAR ANADOLU LİSESİ KIZ VOLEYBOL TAKIMI İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

GENEL YAYIN YÖNETMENİ ALBEZ’DEN BAŞKAN ÇETİN’E ANLAMLI ZİYARET

DOĞA KOLEJİ ÇERKEZKÖY KAMPÜSÜ EĞİTİMDE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI İLE YÜZDE 100 BAŞARIYA YÜZDE 100 BURS FIRSATI