KARACAKILAVUZ 5. GELENEKSEL KEŞKEK ŞENLİĞİ 19 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

KARACAKILAVUZ 5. GELENEKSEL KEŞKEK ŞENLİĞİ 19 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen Karacakılavuz Keşkek Şenliği için hazırlıklar sürüyor.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yöresel ürünlerin tanıtımını yapmak ve kırsal mahallelerde üretimini teşvik etmek için gerçekleştirilen şenliklerden biri olan Geleneksel Keşkek Şenliği, 19-20 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen Karacakılavuz Keşkek Şenliği için hazırlıklar sürüyor. Karacakılavuz’un meşhur lezzeti keşkeğin tanıtımına katkı sağlamak, yöresel ürünlerin üretimini teşvik etmek amaçlarıyla yapılan şenlikte, konserler, yöresel ürünlerin tanıtıldığı stantlar, keşkek ikramı ve eğlenceli etkinlikler iki gün boyunca mahalle sakinlerine ve Tekirdağlılara güzel bir şenlik yaşatacak. 
Karacakılavuz Keşkek Şenliği konserlerinde ünlü sanatçı Coşkun Sabah ve genç şarkıcı Tuğçe Kandemir sahne alacak. Ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve Blues Of Balkan konserleri ile şenlik havası tam anlamıyla yaşanacak. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ