Kırklareli

Kırklareli Haberleri

KAYALI BARAJI’NDA AV YASAĞI DENETİMİ

KAYALI BARAJI’NDA AV YASAĞI DENETİMİ

Jandarma Çevre Koruma Timi (HAYDİ) ve İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü teknik personelleri iş birliğinde, sazangiller av yasağı döneminde yaptıkları ortak denetimlerde, kaçak ağlara el konuldu.

Kırklareli merkez ilçe sınırındaki Kayalı Barajı’nda, Jandarma Çevre Koruma Timi (HAYDİ) ve İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü teknik personelleri iş birliğinde, sazangiller av yasağı döneminde yaptıkları ortak denetimlerde, kaçak ağlara el konuldu. Ağlara takılan balıklar ise suya salındı. 

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Çevre Koruma Timi ve İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü teknik personelleri, Kayalı Barajı’nda sazangiller av yasağı denetimi yaptı. Denetimlerde, baraja bırakılan kaçak ağlara el konulurken, ağlara takılan sazan balıkları ise tekrar suya salındı. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: KAYALI BARAJI’ YASAĞI DENETİMİ
Yorum Yazın

1. ORDU KOMUTANI ERSAY KIRKLARELİ’NDE

KÜÇÜKBAŞ HAYVANLARIN KÜPELERİ TAKILDI

MUHTARLAR VALİYE SIKINTILARINI ANLATTI

ÖZEL İDARE'DEN KÖYE DÜĞÜN SALONU

İĞNEADA’DA ÖĞRENCİLER ‘İLÇEMİZİN ÇOCUKLARI KEŞFE ÇIKIYOR’ PROJESİYLE DOĞAYI TANIDI