Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 23 NİSAN MESAJI

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 23 NİSAN MESAJI

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, yayımladığı mesajında tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak Cumhuriyet'in ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazileri, rahmet ve şükranla andığını belirtti.

Kaymakam Günlü yayımladığı mesajında şunları kaydetti: ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulduğu 23 Nisan 1920'de milletimizin önünde yepyeni bir ufuk açılmış, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.’ ilkesine dayalı laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atılmıştır. Ecdadımızın bizlere emanet etti bu güzel vatanı, milletimizin geçmişten gelen birikimi ve birlik-beraberlik içinde çok çalışarak daha mamur hale getirmek, gelecek nesilleri daha güçlü bir Türkiye bırakmak, hepimizin en büyük hedefidir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104’üncü yıldönümü coşku ile kutlarken, Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, rahmet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramını kutluyorum.’’



Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM GÜNLÜ’ NİSAN MESAJI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

DÜŞ ALBAY OYUNU SEYİRCİYLE BULUŞTU

SARAY BELEDİYESİ 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE YOĞUN İLGİ

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK ŞENLİĞİ

SARAY BELEDİYESİ’NDEN KÜÇÜKLERE BÜYÜK EĞLENCE