KIRKPINAR’DA HAMAM GELENEĞİ BOZULMADI

KIRKPINAR’DA HAMAM GELENEĞİ BOZULMADI

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı olan Yusuf Can Zeybek, ‘hamama gitme’ geleneğini bozmadı.

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı olan ve altın kemeri boynuna takan Yusuf Can Zeybek, ‘hamama gitme’ geleneğini bozmadı. 

Kıran kırana mücadelelerle gerçekleşen 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı olan Yusuf Can Zeybek, ‘hamama gitme’ geleneğini bozmadı. Antalyalı başpehlivan Zeybek, Er Meydanı’ndan fayton ile çarşı merkeze geldi. Zeybek, ardından boynuna taktığı altın kemeri ile Edirnelileri selamladı. Başpehlivan Zeybek daha sonra tarihi Saray Hamamı’na gitti. 
Zeybek altın kemeri kazandığı için mutlu olduğunu belirterek hedefinin 3. kez başpehlivan olup kemerin ebedi sahibi olmayı planladığını söyledi. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: KIRKPINAR’ HAMAM GELENEĞİ BOZULMADI

OTOMOBİLİN DALDIĞI EV SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

EDİRNE'DE EKMEK 15 TL OLDU

BULGARİSTAN GÜMRÜĞÜNDE TIR SÜRÜCÜSÜ VÜCUDUNA SARDIĞI 14 KİLO ALTINLA YAKALANDI

OTOMOBİLİN RADYATÖR VE TAMPONUNDAN 17,5 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

MOTOSİKLET OTOMOBİLE OK GİBİ SAPLANDI: 1 YARALI