KOCAÇINAR BAŞVURU TARİHLERİNİ AÇIKLADI

KOCAÇINAR BAŞVURU TARİHLERİNİ AÇIKLADI

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, 2022’de ÖSYM Başkanlığınca uygulanacak sınavların, başvuru ve sonuç açıklama tarihlerini açıkladığı bilgisini paylaştı.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’ün 2022’de ÖSYM Başkanlığınca uygulanacak sınavların, başvuru ve sonuç açıklama tarihlerini açıkladığı bilgisini paylaştı.

24 Nisan’da yapılacak Engelli Kamu Personeli sınavı için başvuruların 27 Ocak- 15 Şubat tarihleri arasında alınacağı bilgisini paylaşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, EKPSS oturumunun sonuçlarının ise 20 Mayıs’ta adayların erişimine açılacağını belirtti.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Aygün, yaptığı açıklamada, 2022'de ÖSYM Başkanlığınca uygulanacak sınavların, sınav, başvuru ve sonuç açıklama tarihlerini paylaştı. Bu gelişmenin ardından engelli memur adaylarının EKPSS araştırmaları hız kazandı. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2022-EKPSS) başvuruları 27 Ocak-15 Şubat 2022 tarihleri arasında tamamlanacak. Sınav ise 24 Nisan 2022 tarihinde organize edilecek. Öte yandan bu sınav için geç başvuru günü de 9 Mart 2022 olarak belirlendi.

EKPSS OTURUMUNUN SONUÇLARI 20 MAYIS'TA

EKPSS oturumunun sonuçları ise 20 Mayıs 2022'de adayların erişimine açılacak. Tüm Engellilerimize, üye ve üye yakımlarımız ile TSD Çerkezköy Şubesi olarak İlgililerin bilgi edinmesini rica ederim.”


Haber Kaynak : Haber Merkezi

ÇERKEZKÖY TSO İLE İHRACAT, TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

OTOMOBİLİ İLE GÖLETE UÇTU

ÜRETİCİLER HUBUBAT FİYATININ AÇIKLANMASINI BEKLİYOR

EŞİNE KURŞUN YAĞDIRDI

KIRMIZI IŞIKTA BEKLEYEN ARACA ÇARPIP TAKLA ATTI: 1 YARALI