MARMARA DENİZİ SİS DENİZİNE DÖNÜŞTÜ

MARMARA DENİZİ SİS DENİZİNE DÖNÜŞTÜ

Denizi’nde etkili olan yoğun sis sebebiyle deniz tamamen sisle kaplanırken, şehrin bir bölümü de yoğun sisin etkisi altında kaldı.

Marmara Denizi’nde etkili olan yoğun sis sebebiyle deniz tamamen sisle kaplanırken, şehrin bir bölümü de yoğun sisin etkisi altında kaldı. 

Tekirdağ’ın merkezi ilçesi Süleymanpaşa’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini önemli ölçüde düşürdü. Marmara Denizi üzerinde oluşan yoğun sis tabakası, deniz trafiğinde aksamalara neden olurken, kıyı şeridinde ilginç manzaralar oluşturdu. Kentin birçok yapısı sis bulutları arasında kaybolurken, deniz bölgesi ise tamamen sisle kaplandı. Yetkililer, sürücüleri düşük görüş mesafesine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: MARMARA DENİZİ DENİZİNE DÖNÜŞTÜ
Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI