MARMARAEREĞLİSİ’NDE SAHİLE ATIK SU DENETİMİ YAPILDI

MARMARAEREĞLİSİ’NDE SAHİLE ATIK SU DENETİMİ YAPILDI

Marmaraereğlisi ilçesinde denize evsel atık su verildiği yönündeki ihbarlar üzerine sahil bölgesinde denetim yapıldı.

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde denize evsel atık su verildiği yönündeki ihbarlar üzerine sahil bölgesinde denetim yapıldı. 

Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne ulaşan vatandaş ihbarları sonrasında, Marmaraereğlisi ilçesinde sahil şeridinde ve tatil sitelerinin bulunduğu bölgelerde geniş çaplı bir çevre denetimi gerçekleştirildi. Denetimler sırasında çeşitli noktalardan numuneler alınırken, atık su tahliyesi yapıldığı tespit edilen alanlarda tutanak düzenlendi. 
Yetkililer, çevre kirliliğine neden olan uygulamalara karşı sıfır tolerans ilkesiyle hareket ettiklerini, gerekli yaptırımların uygulanacağını belirtti. Denetimlerin önümüzdeki günlerde de artarak süreceği öğrenildi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI