SAĞANAK YAĞIŞ ŞİDDETİNİ ARTIRDI

SAĞANAK YAĞIŞ ŞİDDETİNİ ARTIRDI

Tekirdağ'da şiddetini artıran yağmur sonrası, bozuk mazgallar sokakları felç ediyor

Tekirdağ’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, bu sabah itibariyle etkisini artırdı. Şiddetli yağışla beraber TESKİ’nin tıkalı mazgallarından akan yağmur suları, sokaklara yayılıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarılardan sonra Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış, bu sabah şiddetini artırdı. Yağışa karşı şemsiyelerini yanına alan vatandaşlar, sokakta rahat rahat yürürken, şemsiyesiz gezen kimi vatandaşların zor anlar yaşadığı gözlendi.
BOZUK MAZGALLARDAN ÇIKAN SU SOKAKLARA YAYILIYOR
Sağanak yağışla beraber, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinin (TESKİ) bozuk ve tıkalı mazgalları üzerinden akan sular sokaklara yaylıyor. Sağanak yağış sebebiyle trafikteki sürücüler de zaman zaman ilerlemekte güçlük çekiyor.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: SAĞANAK YAĞIŞ ŞİDDETİNİ ARTIRDI
Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI