SAĞLIK ÇALIŞANLARI GAZZE’DEKİ VAHŞETİ PROTESTO ETTİ

SAĞLIK ÇALIŞANLARI GAZZE’DEKİ VAHŞETİ PROTESTO ETTİ

Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesi üyeleri, İsrail’in Gazze’deki vahşeti kınayarak uluslararası toplumu harekete geçirmek için çağrıda bulundu.

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi önünde bir araya gelen Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesi üyeleri, İsrail’in Gazze’deki vahşeti kınayarak uluslararası toplumu harekete geçirmek için çağrıda bulundu. 

Tekirdağ’da sağlık çalışanları İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek için Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi önünde bir araya geldi. Hastane önünde bir araya gelen Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesi üyeleri, "Soykırıma hayır", "Bebekler ölüyor dünya susuyor", "Dünya susuyor hastaneler bombalanıyor" yazılı pankartlarla İsrail’e tepkisini dile getirdi. 
Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesi Başkanı Hüseyin Avni Yeniay, toplanan sağlık çalışanları adına yaptığı açıklamada, “Sağlık-Sen olarak yaşanan bu vahşete kayıtsız kalmamız mümkün değildir. Bu soykırımı görmezden gelmemiz imkansızdır. Sivil ve masum insanlara yönelik saldırıları nefretle kınıyor, hayatlarını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmetler diliyor, yaralılara şifalar temenni ediyoruz. Gazze’de insanlık, dünyanın gözleri önünde katlediliyor. Parçalanan bebek bedenleri yüreklerimizi dağlıyor, evladının cenazesini, bacağına yazdığı yazı ile bulan babanın acısı ciğerimizi yakıyor. Katledilen annesini saçından teşhis eden kız çocuğunun feryadı içimizi acıtıyor" dedi. 
 


Haber Kaynak : İha

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDEN BAKIMEVLERİ VE HASTANELERE BAYRAM ZİYARETİ

BEYİN PİLİ NEDİR?

İRMET HASTANESİ'NDEN OP.DR. BAYRAKTAR KOLON KONSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

BUGÜN DÜNYA SU GÜNÜ

ÇERKEZKÖY'DE RAMAZAN AYI’NDA DA DENETİMLER TAM GAZ SÜRÜYOR