SOKAKTA FARE PANİĞİ: ÇEVREYİ KÖTÜ KOKULAR SARDI

SOKAKTA FARE PANİĞİ: ÇEVREYİ KÖTÜ KOKULAR SARDI

Çorlu ilçesinde yaklaşık bir senedir kullanılmayan dükkan farelerin istilasına uğradı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaklaşık bir senedir kullanılmayan dükkan farelerin istilasına uğradı. Dükkandaki çok sayıda fare leşi nedeniyle çevreye kötü kokular yayılırken, sokağa da çıkan lağım fareleri vatandaşlar tarafından görüntülendi.


Şeyhsinan Mahallesi Şehit Nedret Çalışkan Sokak’ta yaklaşık bir senedir kapısı açılmayan terk edilmiş dükkanın çevreye yayılan ağır kokular üzerine kapısı açıldı. Vatandaşlar farelerin yuvalandığı ve kötü kokunun yayıldığı dükkana girerken zor anlar yaşadı. İçeride de çok sayıda fare leşi olduğu ortaya çıktı. Fareleri sokağa doğru kaçışırken gören vatandaşlar, panikle o anları telefon kamerasıyla kayda aldı. 
AĞIR KOKU VATANDAŞLARIN TEPKİSİNE NEDEN OLDU
Dükkanın temizliği için kolları sıvayan bir kişi, "Siz de gördünüz içeriden çok ağır bir koku yayılıyor. Yani yaklaşık 100 fare içeride yuvalanıp barınmış. Dükkan kapısı uzun süredir açılmadığı için burasını fareler basmış. Lağım farelerinin hepsi kedi gibi çok büyükler. Çevredeki vatandaşlar rahatsız olmuş ve şu an biz de temizliğini yapacağız. Ayrıca ciddi bir ilaçlama yapılması şart" diye konuştu. 
Fare istilasına uğrayan dükkanda yapılan temizlik ve ilaçlamanın ardından sokak sakinleri rahat bir nefes aldı. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI