TEKİRDAĞ EMNİYETİ ANNELERLE BULUŞTU, UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE MESAJI VERİLDİ

TEKİRDAĞ EMNİYETİ ANNELERLE BULUŞTU, UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE MESAJI VERİLDİ

Çorlu’da anneler ve kadın muhtarlarla bir araya gelerek asayiş ve narkotik konuları üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çorlu’da anneler ve kadın muhtarlarla bir araya gelerek asayiş ve narkotik konuları üzerine değerlendirmelerde bulundu. 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü A. Metin Turanlı başkanlığında gerçekleştirilen buluşmada, çeşitli sivil toplum kuruluşu mensubu anneler ve kadın muhtarlar katılım sağladı. Toplantıda ilçedeki asayiş ve uyuşturucuyla mücadele konuları masaya yatırıldı, vatandaşların talepleri dinlendi. 
Emniyet yetkilileri, annelerin çocukları için gösterdiği hassasiyetin uyuşturucuyla mücadelede çok önemli bir güç olduğunu vurguladı. Çorlu’daki anneler de sürece destek vererek duyarlılıklarını dile getirdi. İl Emniyet Müdürlüğü, "Milletimizi tanımak, sorunlarını yerinde görmek ve üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz" mesajı verdi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI