TEKİRDAĞ’DA 20 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA 20 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, E-80 Avrupa Otoyolu İstanbul-Edirne istikametinde göçmen kaçakçılığına yönelik çalışma yürüttü.

Tekirdağ’da gerçekleştirilen operasyonda 20 düzensiz göçmen yakalanırken, 6 organizatör gözaltına alındı. 

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, E-80 Avrupa Otoyolu İstanbul-Edirne istikametinde göçmen kaçakçılığına yönelik çalışma yürüttü. Operasyonda Afganistan uyruklu 10 ve Suriye uyruklu 10 olmak üzere toplam 20 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler işlemlerinin ardından Tekirdağ İl Göç İdaresi Müdürlüğü Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezine teslim edildi. 
Olayla ilgili gözaltına alınan organizatörlerden M.A, O.G, H.U, O.K ve Y.S çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, B.C.Ş adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Jandarma, göçmen kaçakçılığı ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirtti. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI