TEKİRDAĞ’DA AHMET SELÇUK İLKAN RÜZGARI ESTİ

TEKİRDAĞ’DA AHMET SELÇUK İLKAN RÜZGARI ESTİ

Tekirdağ Uluslararası 58’inci Kiraz Festivali’nde gece konserlerinde ilk sahne alan isim Ahmet Selçuk İlkan oldu.

Tekirdağ Uluslararası 58’inci Kiraz Festivali’nde 4 gün boyunca yapılacak olan gece konserlerinde ilk sahne alan isim Ahmet Selçuk İlkan oldu. İlkan, yazdığı şiirlerinden bestelenen onlarda şarkıyı, Tekirdağlılarla birlikte söyledi. 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 58’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nin ilk gece konserinde sahne alan isim Ahmet Selçuk İlkan oldu. Yazdığı şiirlerin hikayelerini anlatan ve bu şiirlerden bestelenen şarkıları kendisini dinlemeye gelen binlerce Tekirdağlı ile birlikte söyleyen İlkan, Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nde olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’a teşekkür etti. 
Gecenin sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Ahmet Selçuk İlkan’a teşekkür ederek çiçek ve Tekirdağ’ın yöresel lezzeti Tekirdağ Kirazı takdim etti. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI