TEKİRDAĞ’DA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

TEKİRDAĞ’DA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

Tekirdağ’da düzenlenen 12. Yeşilay Bisiklet Turu’nda, bisiklet severler sahilde bir araya gelerek pedal çevirdi.

"Sağlığın keyfini birlikte sürelim" sloganıyla Tekirdağ’da düzenlenen 12. Yeşilay Bisiklet Turu’nda, bisiklet severler sahilde bir araya gelerek pedal çevirdi. 

Yeşilay tarafından Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen bisiklet turunun Tekirdağ etabı, Süleymanpaşa ilçesindeki sahil dolgu alanında başladı. Katılımcılar yaklaşık 8 kilometrelik parkur boyunca şehirde tur atarak başladıkları noktaya geri döndü. Etkinlik sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. 
Etkinlikle ilgili konuşan Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Zafer Soykırlı, sağlıklı bir toplumun inşası için bağımlılıkla mücadeleye devam ettiklerini belirterek, "Bu tür etkinliklerle hem farkındalık oluşturuyor hem de halkımızı sağlıklı yaşama teşvik ediyoruz" dedi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ