TEKİRDAĞ’DA SOKAK HAYVANLARI TOPLANTISI

TEKİRDAĞ’DA SOKAK HAYVANLARI TOPLANTISI

Tekirdağ’da düzenlenen toplantıda, sokak hayvanlarının mevcut durumu ve çözüm yolları ele alındı.

Tekirdağ’da düzenlenen toplantıda, sokak hayvanlarının mevcut durumu ve çözüm yolları ele alındı. 

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında, Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arzu Çebi ve Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdür V. Gökay İnal’ın katılımıyla sokak hayvanları ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. 

Toplantıda 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında yerel yönetimlerin sorumlulukları, sokak hayvanlarının mevcut durumu, mevcut ve kurulması planlanan doğal yaşam alanları ile koordinasyon gerektiren başlıklar görüşüldü. 
Toplantıda konuşan Vali Soytürk, "Sokakta yaşayan sahipsiz hayvanların daha iyi şartlarda, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi için çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz" dedi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI

SON YAĞIŞLAR DEĞİRMENALTI DERESİ’NE CAN SUYU OLDU

TOPRAĞA EMEK, ÇOCUKLARA GELECEK: KARI-KOCA DÖRT MEVSİM TARLADA ÇALIŞIYOR

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇORLU’DA KAMYONETLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞTIĞI KAZA KAMERADA