TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLAR TEDİRGİN: FARELER SOKAKLARI BASTI!

TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLAR TEDİRGİN: FARELER SOKAKLARI BASTI!

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde sokakta farelerin yiyecek yerken görüntülenmesi, vatandaşları tedirgin etti.

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde sokakta farelerin yiyecek yerken görüntülenmesi, vatandaşları tedirgin etti. 

Hayrabolu ilçe merkezinde farelerin sokak ortasında yiyecekleri paylaşarak yediği anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sokak hayvanları için atılan yemek ve ekmekleri farelerin yediği görüldü. 
Vatandaşlar, farelerin evlere girdiğini, sokakta yürümekten çekindiklerini ve korktuklarını belirtti. Bazı vatandaşlar duruma tepki gösterirken, bazıları ise olayı hayretle izledi. 
İlyas Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, "Bu durum iyi niyetle yapılmış olabilir ama sağlık açısından oldukça sakıncalı. Fareler birçok hastalık taşıyabilir. Sokaklarda görülmeleri ve beslenmeleri hem insanlar hem de diğer hayvanlar için risk oluşturuyor. Yetkililerin bu konuyla ilgilenmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

HAYRABOLU’DA HAYIRSEVER İŞ KADININDAN EVLERE ŞİFA TAŞIYACAK BAĞIŞ

ÇERKEZKÖY’DE TIR OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPTI: 3 YARALI

CANDAN BAŞKAN’DAN ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI ÇIKARMASI

TEKİRDAĞ’DA MOTOSİKLETLE OTOMOBİLİN KAFA KAFAYA ÇARPIŞTIĞI KAZA KAMERADA

TARTIŞTIĞI KOMŞUSUNU BIÇAKLA YARALADI