TEKİRDAĞ’DA YANAN ARAÇTAKİ ALEVLER ÖNCE TARLAYA, SONRA TIRA SIÇRADI

TEKİRDAĞ’DA YANAN ARAÇTAKİ ALEVLER ÖNCE TARLAYA, SONRA TIRA SIÇRADI

LPG’li bir araçta çıkan yangın, buğday tarlasına ve ardından seyir halindeki tırın dorsesindeki saman balyalarına sıçradı.

Tekirdağ’da LPG’li bir araçta çıkan yangın, buğday tarlasına ve ardından seyir halindeki tırın dorsesindeki saman balyalarına sıçradı. Yangında yaklaşık 200 dönümlük alan kül olurken, jandarma ve polis ekipleri yolu trafiğe kapattı. 

Edinilen bilgiye göre, Malkara yolu Mahramlı mevkiinde LPG’li otomobilde çıkan yangın, kısa süre sonra yol kenarındaki buğday tarlasına sıçradı. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen alevler, seyir halinde olan M.K. idaresindeki tırın dorsesindeki saman balyalarına sıçradı. Yangını fark eden tır sürücüsü M.K., aracını hemen yol kenarına çekerek, dorseyi çekici kısmından ayırdı. Saman balyalarından çıkan yoğun duman, Tekirdağ-Malkara yolunu kaplayarak görüş mesafesini düşürdü. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle jandarma ve polis ekipleri yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hem tırın dorsesindeki hem de tarladaki yangını kontrol altına almak için yoğun çaba harcadı. Yangın kontrol altına alınırken, yaklaşık 200 dönümlük alanın yandığı belirlendi. 
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ