TİCARİ TAKSİDEKİ YOLCUNUN ÇANTASINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

TİCARİ TAKSİDEKİ YOLCUNUN ÇANTASINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Edirne’nin Havsa ilçesinde bir ticari takside yolcu olarak bulunan şüphelinin spor çantalarında 6 kilo 938 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı asayiş ve istihbarat birimleri, uyuşturucu madde ticaretini yaptığı ihbarı üzerine, Havsa ilçesi Kabaağaç köyünde narkotik madde arama köpeği destekli yapılan operasyonda, ticari takside yolcu olarak bulunan bir şüpheliye ait 2 spor çanta içerisinde uyuşturucu madde bulundu. 
H.K.D. idaresindeki ticari takside yapılan kontrolde, otomobilde yolcu olarak bulunan şüpheli F.F. ait 2 adet spor çanta içerisinde 6 kilo 938 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli F.F. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

TEKİRDAĞ’DA ENGELLİ RAMPASI DENETİMİ

KADINLAR ÜRETİYOR, BELEDİYE İSTİHDAM EDİYOR: 11 İLÇEYE 11 KREŞ YOLDA

KIRKLARELİ’NDE EMNİYET TEŞKİLATINA 64 YENİ ARAÇ

ERKAN ZÜMBÜL YENİ DÖNEM İÇİN YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

LİSTE GÜNCELLENDİ, İL OLMAYA ADAY İLÇELER YENİDEN BELİRLENDİ: ÇERKEZKÖY, KAPAKLI VE ÇORLU LİSTEDE