TIR ÇELTİK TARLASINA GİRDİ, ÇAMURA SAPLANDI

TIR ÇELTİK TARLASINA GİRDİ, ÇAMURA SAPLANDI

TIR, yoldan çıkarak suyla kaplı çeltik tarlasına girerek çamura saplandı.

Edirne’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır, yoldan çıkarak suyla kaplı çeltik tarlasına girerek çamura saplandı. 

Kaza, Büyükdöllük köyü yolu üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır, yoldan çıkarak suyla kaplı çeltik tarlasına girerek çamura saplanıp durdu. Yolun dar olmasından dolayı kendisine yol vermeyen küçük araçlardan dolayı hakimiyetini kaybettiğini belirten tır sürücüsü C.K, "Bu yolda haftada olmasa da 15 günde bir bu şekilde benim gibi bir arkadaş tarlaya uçuyor. Yolun dar olması bir yana küçük araçlar daha çok sıkıntılı, yol vermiyorlar. Yetkilerin bu yola bakmaları lazım" dedi. 
Jandarma ekipleri, kazanın olduğu yolu trafiğe kapatırken, çeltik tarlasında çamura saplanan tır çekici yardımıyla kurtarıldı. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

YÜKSEKTEN DÜŞEREK ÖLEN AVUKAT SELDA ÖZKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

YUNANİSTAN’DAKİ ÇİFTÇİ EYLEMİ TÜRKİYE SINIRINI KİLİTLEDİ: TIRLARA 24 SAAT YASAK, KÜÇÜK ARAÇLARA SINIRLI GEÇİŞ

YUNANİSTAN’DAKİ ÇİFTÇİ EYLEMİ İPSALA SINIR KAPISI’NI KAPATTI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 10 GÖZALTI

RESTORE EDİLEN ÜÇ ŞEHİTLER ANITI’NIN AÇILIŞINDA DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI