TSD ŞUBE BAŞKANI KOCAÇINAR GÜVEN TAZELEDİ

TSD ŞUBE BAŞKANI KOCAÇINAR GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı dernek binasında gerçekleştirildi. Yapılan kongreye tek aday olarak giren Gülnur Kocaçınar, üyelerin oyları ile tekrar başkan seçildi.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 3’üncüsü gerçekleştirildi. Kongre’de mevcut başkan Gülnur Kocaçınar, üyelerin oylarıyla yeniden başkan seçildi.

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde bulunan dernek binasında üyelerin katılımı ile yapıldı.

Kongre Divanı’na Serkan Karagöz seçildi. 70 delegenin katıldığı Kongre açık oylama ile gerçekleştirildi. Yapılan kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Gülnur Kocaçınar, başka aday olmayınca açık oylama yapıldı. Yapılan oylamada Kocaçınar yeniden başkan seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış ve yoklama ile başlayan genel kurul toplantısında faaliyet ve hesap raporu okundu ve oylamaya sunuldu. Yönetim ve denetim raporunun kabulünden sonra yönetim kurulu ibraz edilerek yeni yönetim kurulunun seçimine gidildi. Yönetim ve denetim raporunun ardından denetleme ve disiplin kurulunun seçimi yapıldı. 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda açılış konuşmasını gerçekleştiren Gülnur Kocaçınar şu ifadeleri kullandı:

‘’Biz 4’üncü yılımızı bitirmek üzereyiz. Dönemimin Belediye Başkanı sayın Ali Ertem’in Çerkezköy’e kazandırdığı bu engelliler binasında bizden önceki yönetime ve Ali Ertem’e öncellikle teşekkür ederiz, Çerkezköy’e böyle güzel bir müessese kazandırdıkları için. 4’üncü yılımızın olağan kongresini yapıyoruz. Önümüzde bir üç yılımız daha var bizim. Yönetimde yer almak isteyen, ben dernek başkanlığını yapmak istiyorum diyen arkadaşlarımız varsa bu önümüzdeki 3 yıl içerisinde bizimle beraber yol alırsa kendisinse buranın işleyişi ve akışı hakkında bilgiler veririz. Birlikte güzel faaliyetlerde bulunuruz. Ve bizden sonra da bayrağı teslim edeceğimiz, kafamızın rahat edeceği, gönül rahatlığıyla bu bayrağı teslim edeceğimiz üyelere de ihtiyacımız var. Bu derneği sarıp sarmalarız diyen arkadaşlarla yolumuza devam etmek isteriz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı da çok teşekkür ederim.’’ dedi.



Anahtar Kelimeler: BAŞKANI KOCAÇINAR GÜVEN TAZELEDİ

ÇOCUK ŞENLİĞİ’NİN 7’İNCİSİ DÜZENLENDİ

TEKİRDAĞ’DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

TEKİRDAĞ’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ SOKAKLARI DEREYE ÇEVİRDİ

TEKİRDAĞ’DA FABRİKADA KORKUTAN YANGIN

KAPAKLI’DA AİLE İÇİ TARTIŞMADA KAN AKTI: 2 YARALI