TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Türkiye – KKTC 2’inci Ekonomi Konferansı düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye – KKTC 2’inci Ekonomi Konferansı İstanbul TOBB Plaza’da gerçekleştirildi. Konferansa Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin katıldı.

Düzenlenen Konferansa Çerkezköy Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin’in yanı sıra KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz, Türkiye - KKTC Ticaret Odası Forumu Türk Tarafı Eş Başkanı Cihat Lokmacıoğlu, Türkiye - KKTC Ticaret Odası Forumu KKTC Tarafı Eş Başkanı Omaç Cin, Oda Borsa Başkanları ve İş İnsanları da katıldı.

Programda, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin de faydalanabileceği, iş birliği içerisinde gerçekleştirilecek yatırım fırsatları ve ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, başta TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ve programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. 



Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI

BAKAN IŞIKHAN: "İŞSİZLİK ORANI VE GENÇ İŞSİZLİK ORANI SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GELDİ"