ÜLKENİN BATISI DEPREM BÖLGESİ İÇİN AYAKTA: ARI GİBİ ÇALIŞIYORLAR

ÜLKENİN BATISI DEPREM BÖLGESİ İÇİN AYAKTA: ARI GİBİ ÇALIŞIYORLAR

Hastanede de kan vermek için yoğunluklar oluştu.

Tekirdağ’da depremzedeler için hazırlanan yardım paketleri ile dolup taşan spor salonunda vatandaşlar adeta arı gibi çalışırken, hastanede de kan vermek için yoğunluklar oluştu. 
10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli iki deprem sonrasında bölgeye yardımlar çığ gibi büyüyor. Tekirdağlı vatandaşlar, dün deprem haberi alınır alınmaz, şehirdeki İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’na yardım kolisi taşımaya başladı. Depremzedeler için Tekirdağ’dan kimi aileler emzik gönderirken, kimi çocuklar da oyuncaklarını paketlere koyarak gönderdi. Vatandaşlar, spor salonuna toplanan yardımları paketleyip tıra taşımak için adeta arı gibi çalışıyor. Tırlara yüklenen insani yardım paketleri, deprem bölgelerine gönderiliyor. 
HASTANEDE KAN YOĞUNLUĞU
Diğer yandan da vatandaşlar, kan ihtiyacının giderilmesi için Tekirdağ Şehir Hastanesine akın etti. Şehir Hastanesine gelen vatandaşlar kan alma bölümü önünde sıra beklerken, zaman zaman yoğunluklar meydana geliyor. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI